Hoewel de strijd tegen kanker een zwaar gevecht is, mag ook de toewijding van zij die voor hen zorgen niet onderschat worden. Daarom willen we de naasten van kankerpatiënten eens extra verwennen. En daar hebben we jou voor nodig!

Warme oproep

In de zorg voor kankerpatiënten, verliezen we de naasten wel eens uit het oog. Dagelijks horen ze de vraag: “Hoe gaat het met je man, vrouw, dochter of zoon?”, maar zelden wordt er gevraagd hoe het men hen gaat en of ze de zorg nog wel aankunnen. Daarom slaan vzw ’n witte Roos en Huis Erika Thijs de handen in elkaar tijdens de week van de vrijwilliger, van 29 februari 2020 tot 8 maart 2020, om een verwendag voor de naasten van kankerpatiënten te organiseren. Hiervoor zijn ze op zoek naar schoonheids- en massageinstituten die hun deuren willen openstellen om een gratis verwenmoment aan te bieden. Dit kan gaan van een massage tot een gelaatsverzorging. Kortom, een ontspannend moment om de batterijen weer eens op te laden.

OPROEP: leg de naasten van kankerpatiënten in de watten - Flashmagazine

Hoe meedoen?

Inschrijven kan tot 13 januari 2020 via e-mail naar info@huiserikathijs.be. Meer informatie vind je op de websites www.een-witte-roos.be en www.huiserikathijs.be.

Organisatie

Vzw ’n witte Roos biedt sinds 2006 gratis herbalanceringsmassages aan in verschillende ziekenhuizen doorheen Vlaanderen. Huis Erika Thijs is een inloophuis gelegen in Hasselt, voor kankerpatiënten en hun naasten.

Wil je graag nog iets anders betekenen? Hou dan onze oproeppagina in de gaten!