Vind je het moeilijk om jezelf mooi te schminken, omdat je een bril draagt en ben je op zoek naar wat make-up tips? Dan helpen onze professionals je met plezier verder! Schrijf je snel in en wie weet sta jij binnenkort te schitteren in onze magazines.

Wij zoeken…

een vrouw die een bril draagt en graag wat make-up tips wil. Hierbij nemen we wel een voor & na foto die we in onze magazines plaatsen en ook online. Het kan eventueel ook gefilmd worden, maar er wordt niks speciaal van jou verwacht. Ben jij het die we zoeken? Lees dan snel verder en schrijf je onmiddellijk in!

OPROEP: draag jij een bril en wil jij make-up tips? - Flashmagazine

Wat moet je doen?

Vertel ons waarom je ons advies nodig hebt en stuur een foto van jou door via een mailtje voor maandag 17 FEBRUARI naar tine@intermedia.be! Vergeet ook niet om je agenda vrij te houden op woensdag 11 maart*.

*Als je niks van ons hoort voor 11 maart, hebben we jammer genoeg iemand anders gekozen. Maar niet getreurd, want er volgen zeker nog andere mogelijkheden!

Niks voor jou? Er staan ook nog andere oproepen open. Neem dus gerust eens een kijkje! Of hou onze Facebookpagina in de gaten voor je dagelijkse lifestylenieuws.