Ruilde jij het gezellige Limburg in voor een plekje in het buitenland? Om je carrière na te jagen, de liefde van je leven te volgen of gewoon omdat je er zin in had? Dan ben jij de Limburger in het buitenland die we zoeken!

Laat ons iets weten!

Wij zetten met plezier een Limburger die in het buitenland woont in de kijker, zowel op papier als digitaal. Want zo’n ondernemende Limburgers, daar zijn wij zeker trots op. Ben of ken jij iemand die graag zijn of haar verhaal met ons wil delen? Stuur dan snel een mailtje naar tine@intermedia.be en misschien schitter jij dan binnenkort wel in Flash en Puur Magazine!

Benieuwd hoe dat er dan eigenlijk uitziet? Elise WoutersDeborah Koivula-Beliën en Anja Van Herle gingen je al voor! Deze dames antwoordden met plezier op onze vragen en stuurden ons enkele leuke foto’s door, met een leuk artikel als resultaat. Waar wacht je dus nog op?

Bekijk ook eens onze andere oproepen

Kan jij ons deze keer niet helpen? Misschien ben jij dan wel de geknipte persoon voor één van onze andere oproepen! Blijf bovendien elke dag op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze Facebookpagina. Zo mis je zeker niets!