Van taxidermist of cactusverzamelaar, tot vorkbuigers. Het zijn bezigheden als geen ander. Of misschien heb je wel een “doodgewone” hobby die heel onschuldig begon, maar intussen wat uit de hand gelopen is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dus… vertel jij graag over je unieke hobby en zie jij een interview wel zitten? Dan ben jij de geknipte persoon voor een nieuwe rubriek op ons online platform flashmagazine.be.

Laat ons iets weten!

Wij zetten met plezier jou en je hobby in de kijker. Wij zijn namelijk trots op Limburgers met interessante interesses. Ben of ken jij dus degene die we zoeken? Stuur dan snel een mailtje naar tine@intermedia.be en misschien schitter jij dan binnenkort op onze website!

Hoe ziet dat eruit?

Cactusverzamelaar Paul en volksdanseres Simin gingen je al voor. Zij deelden hun verhaal met ons en stuurden ons ook enkele leuke foto’s mee met een boeiend artikel als resultaat. Wil jij in hun voetsporen treden? Contacteer ons dan meteen!

Bekijk ook eens onze andere oproepen

Kan jij ons deze keer niet helpen? Misschien ben jij dan wel de geknipte persoon voor één van onze andere oproepen! Blijf bovendien elke dag op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze Facebookpagina. Zo mis je zeker niets!