Flash Magazine viert volgend jaar in februari z’n 30-jarig jubileum. Wat vliegt de tijd! Ziezo en Puur Magazine feesten alvast mee. En jij?

Wij zoeken…

mensen die in 2020 ook 30 jaar worden en dus geboren zijn in het jaar 1990. Ben jij het die we zoeken of ken jij iemand die deze nieuwe voordeur mag vieren? Lees dan snel verder!

Geef ons…

de meest originele felicitaties en vertel wat jij zo geweldig vindt aan Flash, Puur en Ziezo Magazine. Hoe inventiever, hoe beter! Laat je creativiteit dus maar de vrije loop.

OPROEP: word jij ook 30 jaar? - Flashmagazine

Je krijgt…

een spectaculaire goodiebag als verjaardagscadeau om je te bedanken én een plaatsje in onze verjaardagsspecial van februari van Flash, Puur en Ziezo Magazine. Vergeet ons dus zeker niet je meest flatterende foto te sturen!

Laat ons snel iets weten!

Ben of ken jij zo iemand? Dan horen wij graag van jou! Stuur dan voor 13 januari een mailtje met leuke foto naar tine@intermedia.be en wie weet schitter jij binnenkort in onze magazines.

Word jij geen 30? Geen probleem! Misschien kan je dan wel iets anders voor ons betekenen… Neem eens een kijkje tussen onze overige oproepen. Of hou onze Facebookpagina in de gaten voor een dagelijkse portie lifestyle!