Met de zomervakantie voor de deur, durven mensen al eens dromen van een weekendje weg. Komt goed uit, want wij slaan de handen in elkaar met ELERS REISBUREAU en geven een citytrip naar het hippe Londen weg. Doe snel mee om een prachtige reis te winnen!

Wat kan je winnen?

Maak kans op een volledig verzorgde reis naar Londen, met een verblijf van 2 nachten in HOLIDAY INN LONDON WEST **** voor 2 personen. Bovendien is het vervoer (bus en Eurostar) inbegrepen. Vertrek is in het najaar/de winter van 2019.

When a man is tired of London, he is tired of life”, sprak Samuel Johnson, en hij heeft gelijk. Londen bruist. West End musicals, dubbeldekkers, Sherlock Holmes-achtige pubs, lunchrooms waar Kate Middleton niet zou misstaan, shoppen, musea… De Britse hoofdstad heeft voor ieder wat wils. Ook voor jou dus! Vul dus snel het wedstrijdformulier hieronder in om kans te maken op deze geweldige citytrip.

Deelnemen aan deze wedstrijd om een citytrip naar Londen te winnen kan tot en met 31 augustus 2019. De unanieme winnaar wordt dan begin september bekendgemaakt op flashmagazine.be en erna nog eens persoonlijk gecontacteerd.

Liever naar de zon in het najaar? Kies dan voor een van deze bestemmingen!