Jullie maakten kennis met de draagbare luchtzuiveraar AirVida en waagden een kans om er eentje te winnen. Ben je enthousiast over de voordelen van dit technische snufje en deed je mee aan de wedstrijd? Ontdek dan snel of jij de winnaar van de AirVida bent! 

Wat wint de winnaar?

De winnaar gaat aan de haal met de draagbare luchtzuiveraar AirVida die tegen luchtverontreiniging beschermt en allergieën voorkomt. Dit toestelletje ziet eruit als een juweel, maar het is meer dan dat. Het zuivert de lucht in jouw omgeving. Dit luchtbehandelingstoestel beschermt je tegen fijn stof, pollen, sigarettenrook, bacteriën en formaldehyde. Waar je ook bent: thuis, op kantoor of in de wagen.

AirVida

Wat moest je doen om te winnen?

Dat was heel simpel. Onder ons Facebookbericht moest je iemand taggen die ook zijn/haar kans moest wagen om deze luchtzuiveraar te winnen. Daarbovenop moest je ook de Facebookpagina van Flash Magazine en AirVida Benelux liken.

Je kon deelnemen aan deze wedstrijd van 11 januari 2019 tot en met 21 januari 2019.

And the winner is:

Proficiat Stefanie Gemea! Je mag ons een privéberichtje sturen op Facebook om de verzending te regelen en dan komt de AirVida zo snel mogelijk jouw richting uit. Veel plezier ermee!