Waagde jij je kans om een reisje naar het hippe Londen te winnen? Lees dan snel verder om te ontdekken of jij de gelukkige winnaar van de citytrip bent!

Wat wint de winnaar?

De winnaar gaat aan de haal met een volledig verzorgde reis naar Londen, inclusief een verblijf van 2 nachten in HOLIDAY INN LONDON WEST **** voor 2 personen. Bovendien is het vervoer (bus en Eurostar) inbegrepen. Vertrek is in het najaar/de winter van 2019.

Waarom Londen?

When a man is tired of London, he is tired of life”, sprak Samuel Johnson, en hij heeft gelijk. Londen bruist. West End musicals, dubbeldekkers, Sherlock Holmes-achtige pubs, lunchrooms waar Kate Middleton niet zou misstaan, shoppen, musea… De Britse hoofdstad heeft voor ieder wat wils. 

Dit is de winnaar van de citytrip naar Londen! - Flashmagazine

Wat moest je doen om kans te maken?

Dat was heel makkelijk. Enkel het wedstrijdformulier invullen op de website en duimen! Je kon deelnemen van vrijdag 14 juni 2019 tot en met zaterdag 31 augustus 2019.

*Tromgeroffel*

En de winnaar van de citytrip is… Leen Deckers! Proficiat, jij mag je valiezen binnenkort pakken voor een onvergetelijk reisje naar het hippe Londen. We stuurden je een mailtje met verdere info. Vergeet dus zeker niet je spamfolder te checken!

Veel plezier!