De afgelopen maand waren Mathias en Ellen van Plantiful onze guesteditors. Hun twintig groene vingers schreven een maand lang over hun grote passie: vetplantjes en cactussen. Speciaal om jullie te verrassen, gaven ze nog een super toffe vetplant weg. Waagde jij je kans om deze prijs te winnen?

Deze prachtige vetplant zou perfect staan in ieders woonkamer, daar zijn wij wel zeker van! Maar in wie zijn/haar woonkamer de plant terecht zal komen ontdek je hier. Spannend!

 

Hoe kon je winnen?

Onze redactrice verstopte een cactus in de onderstaande afbeelding. Kon jij zien in welk vak hij verstopt zat? Wie het wist moest het juiste antwoord in een reactie onder onze Facebookpost plaatsen bovendien moest je iemand taggen die ook zijn/haar kans moest wagen om deze plant te winnen. And last but not least: was een like voor de Facebookpagina van Plantiful en die van Flash Magazine cruciaal. Deed jij alles wat er gevraagd werd? Dan maak jij kans op deze prachtige vetplant met handgetekende pot. Thumbs up for you!

En de cactus zat in het vak…

D1! Kon jij hem ook terugvinden?

 

Deze facebookwedstrijd liep van 4 juni tot en met dinsdag 12 juni 2018. 

And the winner is…

Fleur Knoops! Proficiat!

Wil je een cactus of vetplant kopen?

Niet gewonnen. Dat is natuurlijk een kleine teleurstelling maar… je kan nog steeds zelf jouw favoriete plant kopen op Plantiful.be!  

Ellen en Mathias van Plantiful