Deed jij mee om een ontwerp van een ruimte naar keuze van architect Dimitri Pauwels te winnen en ben je benieuwd of jij de winnaar bent? Lees dan snel verder!

Wat krijgt de winnaar?

Natuurlijk weet je dat al! Er is één gelukkige die een ontwerp ter waarde van €680,- voor een ruimte naar keuze wint. In deze prijs zit een eerste intakegesprek, een plan van de huidige situatie en van de nieuwe kamer, een kostenraming en een paar leuke 3D-schetsen. Professioneel advies van architect Dimitri Pauwels dat dus zeker de moeite waard is!

MAAK KANS OP: een ontwerp voor een ruimte naar keuze door architect Dimitri Pauwels - Flashmagazine

Wat moest je doen om te winnen?

Deze wedstrijd liep van dinsdag 02 april 2019 tot en met vrijdag 12 april 2019. In een reactie onder onze Facebookpost (hierboven weergegeven) moest je het volgende doen:

1 – Laten weten waarom in jouw project de meerwaarde van een architect van belang is.

2 – Iemand taggen die ook hulp kan gebruiken met een ontwerp.

3 – En de Facebookpagina van Dimitri Pauwels en die van Flash Magazine liken!

MAAK KANS OP: een ontwerp voor een ruimte naar keuze door architect Dimitri Pauwels - Flashmagazine

En de winnaar is…

Tromgeroffel!

Anneleen Gerits, proficiat! Jij wint een ontwerp van de hand van Dimitri Pauwels voor een ruimte naar keuze. Stuur ons een privéberichtje via de Flash Magazine Facebookpagina met je gegevens en dan brengen we je zo snel mogelijk in contact met Dimitri Pauwels.

Wil jij ook een ruimte door Dimitri Pauwels laten ontwerpen, maar heb je niet gewonnen?

Dan kan je natuurlijk ook zelf een afspraak met hem maken om jouw project te bespreken. Alle info vind je via zijn website.