Een leuke activiteit met z’n tweetjes als het weer even niet meezit? Dan is een bezoekje aan de cinema een goed idee. Daarom zorgen wij alvast voor de bioscooptickets. Het enige wat jij moet doen is meedoen aan deze wedstrijd en daarna kiezen wie je gaat meenemen!

Hoe kan je deelnemen?

Ook dat is simpel! Vul gewoon het formulier hieronder in. Heb je geen idee wat het antwoord is? Scrol dan eens naar beneden…

Wat kan je winnen?

Wij maken uiteindelijk 5 winnaars gelukkig met een bioscoopticket voor 2 personen. De bioscooptickets zijn geldig t.e.m. 30 september 2020 in Cinescope (Louvain-La-Neuve), Euroscoop (Lanaken, Maasmechelen, Genk, Tilburg, Maastricht), Siniscoop (Sint-Niklaas) en Acinapolis (Namen) en kunnen onderhevig zijn aan voorwaarden.

MAAK KANS OP: bioscooptickets voor twee! - Flashmagazine

Wij geven je een hint…

Als je het antwoord op de eerste vraag niet weet, moet je eens een kijkje nemen op deze website.

Voorwaarden

Deelnemen kan ten slotte tot en met zondag 1 december 2019. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd. De bioscooptickets worden uiteindelijk ook opgestuurd.

Is een bioscoopbezoek toch niks voor jou? Hou dan zeker onze wedstrijdpagina in de gaten om kans te maken op andere leuke prijzen!