Wil jij als een van de eersten de musical Mamma Mia! ontdekken? Dan is dit je kans! Wij geven namelijk maar liefst 19 duotickets weg voor de try-outs in Hasselt. Zeker de moeite waard om verder te lezen dus…

Hoe kan je deelnemen?

Dat is simpel! Vul gewoon het formulier hieronder in. Heb je geen idee wat het antwoord is? Scrol dan eens naar beneden…

Wat kan je winnen?

Wij mogen 19 winnaars gelukkig maken met een duoticket (t.w.v. €49,5 per ticket) voor de try-outs van de musical Mamma Mia! op zondag 23 februari om 15 uur in het Ethias Theater te Hasselt.

MAAK KANS OP: duoticket musical Mamma Mia! - Flashmagazine

Het verhaal

Mamma Mia! combineert de grootste hits van ABBA met een humoristisch liefdesverhaal over alleenstaande moeder Donna en haar dochter Sophie, die op het punt staat om te trouwen. Sophie wil dolgraag worden weggegeven door haar echte vader, maar het blijkt niet eenvoudig om te ontdekken wie dat is… Ze wil een antwoord krijgen op haar vraag en nodigt daarom drie voormalige liefdes van haar moeder uit op het Griekse eiland waar ze wonen. Donna wordt compleet verrast door het weerzien met de mannen en staat plots oog in oog met haar bruisende verleden. Samen met haar vriendinnen haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s. Alle bekende ABBA-hits passeren de revue, waaronder ‘Dancing Queen’, ‘Knowing Me, Knowing You’, ‘Super Trouper’ en uiteraard ‘Mamma Mia’.

Wij geven je een hint…

Als je het antwoord op de eerste vraag niet weet, moet je eens een kijkje nemen op deze website.

Voorwaarden

Deelnemen kan ten slotte tot en met zondag 9 februari 2020. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd om hun duoticket in ontvangst te nemen.

Is deze wedstrijd niet echt iets voor jou? Hou dan zeker onze wedstrijdpagina in de gaten om kans te maken op andere leuke prijzen!