Las jij al in jouw Flash of Puur Magazine dat padel de nieuwe sporthype is? Tijd om het eens te proberen dus! Wij geven een introductieles padel voor 2 personen weg t.w.v. € 20. Waag jij je kans?

Hoe kan je deelnemen?

Dat is heel simpel! Vul gewoon snel het formulier hieronder in om een introductieles padel te winnen. Geen idee wat het antwoord is? Scrol dan eens naar beneden voor een hint…

Wedstrijd introductieles padel - Flashmagazine

Deze wedstrijd is afgelopen!

De regels

Padel is een terugklapspel dat voornamelijk in dubbel wordt gespeeld op een terrein dat omringd wordt door glazen of betonnen wanden en hekwerk. De bal blijft in het spel na het contact met de muurtjes. Belangrijk: de opslag moet onderhands gebeuren en de serveerder mag ook niet opspringen. Na de opslag zijn de lijnen van geen tel meer. Tijdens rally’s mag de bal slechts eenmaal het speelveld raken. Als de bal stuitert, moet dat gebeuren zonder eerst een wand of het hekwerk te raken, anders is het een fout. De ontvanger mag de bal direct in het speelveld van de tegenstander terugslaan, of hij kan de bal via de achter- of zijwanden terugspelen.

Wij geven je een hint…

Wil je een tip om de eerste vraag te kunnen beantwoorden? Kijk dan snel eens in dit artikel of op deze website.

Voorwaarden

Deelnemen aan deze wedstrijd kan t.e.m. zondag 9 juni 2019. De winnaar wordt persoonlijk gecontacteerd op woensdag 12 juni 2019.