Helemaal overtuigd door Liesbet van Pole Tricks om het paaldansen eens te proberen? Dan hebben wij goed nieuws! Ze geeft namelijk een workshop paaldans weg voor jou en je vriendinnen. Wagen jullie je kans om deze leuke prijs te veroveren?

Wat valt er te winnen?

Een workshop paaldans ter waarde van €150,- bij Pole Tricks in Zonhoven! Geniet een uurtje lang met maximum 7 personen van een les ‘Sporty’ of ‘Diva’ paaldansen. De inhoud van beide workshops is hetzelfde, maar de insteek is anders. Kies je voor sportief of mag het eerder wat sensueler en speelser? Jij beslist!

Wat moet je doen om te winnen?


In een reactie onder onze Facebookpost (hierboven weergegeven) doe je het volgende:

1 – Geef het antwoord op de volgende vraag: in welke stad naast Zonhoven ligt er nog een Pole Tricks studio?

  • A – Hasselt
  • B – Leuven
  • C – Brussel
  • D – Sint-Truiden

2 – Tag iemand die ook haar kans moet wagen om deze workshop te winnen.

3 – Like de Facebookpagina van Pole Tricks en die van Flash Magazine!

Klaar? Fantastisch! Nu maak jij kans om samen met je vriendinnen een leuke workshop te beleven. Heb je nog een kleine tip nodig om de vraag te kunnen beantwoorden? Die vind je op de website van Pole Tricks!

MAAK KANS OP: een paaldans workshop met vriendinnen! - Flashmagazine

Wedstrijdvoorwaarden:

Deze wedstrijd loopt van maandag 11 maart 2019 tot en met donderdag 21 maart 2019. De unanieme winnaar wordt bekend gemaakt op maandag 25 maart 2019 op Flashmagazine.be.

Wil je niet wachten tot deze wedstrijd afgelopen is?

Dan kan je natuurlijk zelf al een workshop boeken of je inschrijven voor één van de lessen via info@poletricks.be of de website!