Denk jij bij het woord snorkelen ook spontaan aan helder warm water, kleurrijke fauna en flora en een overvloed aan speciale vissen? Dan is de unieke onderwaterwereld van TODI in Beringen precies wat je zoekt!

TODI is het eerste indoor snorkel- en duikcentrum in Europa waar bezoekers in optimale en veilige omstandigheden kunnen genieten tussen 4.000 echte kleurrijke tropische zoetwatervissen en levensechte decorelementen. En jij maakt kans om een snorkelsessie in dit gigantisch duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 24° te winnen!

MAAK KANS OP: een snorkelsessie bij TODI - Flashmagazine

Wat kan je winnen?

Een snorkelsessie voor 1 persoon ter waarde van €15,- bij het indoor snorkel- en duikcentrum TODI in Beringen.

Wat moet je doen om kans te maken op deze snorkelsessie?

1. Vertel ons waarom jij de wondere onderwaterwereld van TODI wil ontdekken in de commentaren onder de wedstrijdpost op Facebook (hierboven weergegeven).

2. Tag iemand die ook wel een duik zou willen nemen.

3. Like de Facebookpagina van Flashmagazine en TODI.

Wedstrijdvoorwaarden

Deze wedstrijd loopt van vrijdag 25 januari 2019 tot en met zondag 3 februari 2019 middernacht, Belgische tijd. De winnaar wordt unaniem gekozen en bekend gemaakt op dinsdag 5 februari op Flashmagazine.be. Er zullen 3 winnaars zijn die aan de haal gaan met een snorkelsessie t.w.v. €15,-.

Succes!!!