Is jouw kleine spruit ook zo gek van teddyberen? Dan is dit een wedstrijd waaraan je moet meedoen! Bij Bibaloe kan je nu namelijk terecht om zelf een teddybeer samen te stellen. En wij geven er enkele weg…

Hoe kan je deelnemen?

Dat is simpel! Vul gewoon snel het formulier hieronder in. Geen idee wat het antwoord is? Scrol dan eens naar beneden…

Wat kan je winnen?

Wij maken 5 winnaars gelukkig met een teddybeer naar keuze t.w.v. € 14,99.

MAAK KANS OP: een teddybeer die je zelf samenstelt - Flashmagazine

Hoe werkt het?

Je kiest een teddybeer die nog niet gevuld is met wol. Die kan je dan samen vullen bij Bibaloe. Een beetje te ver? Er zijn ook pakketjes wol beschikbaar om de beer zelf te vullen.

Maar dat is niet alles! De teddybeer krijgt ook een hartje. Een hartje dat klopt en waarin je zelf een tekstje kan inspreken. Nog een kusje erop en de wens niet vergeten voordat het hartje in de teddy wordt gestopt. Daarna krijgt de beer ook nog een geurtje. En zo is de nieuwe beste vriend van je kind geboren!

Dat wordt zelfs bevestigd met een geboortecertificaat. Ten slotte is het enkel nog de outfit die je moet kiezen. En dat kan uit een hele collectie: mummie, Spider-Man, ballerina, dokter… je kan het zo gek niet bedenken!

MAAK KANS OP: een teddybeer die je zelf samenstelt - Flashmagazine

Wij geven je een hint…

Weet je het antwoord op de eerste vraag niet? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Voorwaarden

Deelnemen kan tot en met woensdag 4 september 2019. De winnaars worden erna persoonlijk gecontacteerd met meer info om de beer samen te gaan stellen bij Bibaloe.

Niks voor jou? Hou dan zeker onze wedstrijdpagina in de gaten om kans te maken op leuke prijzen!