Auteur Geert Kimpen maakte je al warm voor zijn nieuwste boek ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’. Wil jij graag een exemplaar winnen? Doe dan snel mee met deze wedstrijd!

MAAK KANS OP: het nieuwste boek van Geert Kimpen - Flashmagazine

Hoe kan je deelnemen?

Dat is simpel! Vul gewoon snel het formulier hieronder in. Geen idee wat het antwoord is? Scrol dan eens naar beneden…

Wat kan je winnen?

Wij maken 3 winnaars gelukkig met het boek ‘Het meisje dat aan de oever verscheen’ van auteur Geert Kimpen.

MAAK KANS OP: het nieuwste boek van Geert Kimpen - Flashmagazine

Korte inhoud:

Op de zesde dag na de geboorte tekent de Godin Satwai bij elk mens zijn levenslot op het voorhoofd.

Kama’s lot wijkt af van dat van de mensen uit zijn dorp en zijn familie. Het lukt hem niet het leven te leiden dat van hem verwacht wordt. Wanneer hij een wijze stoffenhandelaar ontmoet die hem vertelt over de mysterieuze ‘Tempel van het Oosten’, weet hij dat het tijd is om zijn dorp te verlaten. Hij verlangt naar deze geheimzinnige tempel waar zoekers en verdwaalden zichzelf zouden vinden en waar jongens ingewijd worden tot man. Kama hoopt zo zijn lot te aanvaarden en het respect voor zichzelf te hervinden.

Maar dan ontmoet hij het meisje aan de oever van de rivier. Zij beweert dat ze zijn zielsverwante is. Zal zijn reis eindigen nog voordat die goed en wel begonnen is? Welke zin heeft het verder te zoeken naar zijn ware essentie wanneer hij door het meisje volledig omarmd wordt zoals hij is? Moet hij niet eerst de lange eenzame tocht maken op zoek naar zijn ware essentie, zelfs al loopt hij dan de kans om zijn zielverwante voor altijd te verliezen?

Wij geven je een hint…

Weet je het antwoord op de eerste vraag niet? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Voorwaarden

Deelnemen kan tot en met zondag 11 augustus 2019. De winnaars worden erna persoonlijk gecontacteerd. De boeken worden opgestuurd.

Niks voor jou? Hou dan zeker onze wedstrijdpagina in de gaten om kans te maken op leuke prijzen!