Wil je leren hoe je jezelf een instant powerboost kan bezorgen in slechts 5 minuten met make-up? Team Palmira zorgt ervoor tijdens The Pow(D)er LAB: een nieuw concept dat Palmira in het leven riep op vraag van vele vrouwen. En jij kan een plaatsje winnen!

Hoe kan je deelnemen?

Dat is simpel! Vul gewoon het formulier hieronder in. Heb je geen idee wat het antwoord is? Scrol dan eens naar beneden…

MAAK KANS OP: Pow(D)er LAB workshop van Palmira t.w.v. € 95 - Flashmagazine

Wat kan je winnen?

Wij mogen 2 winnaars gelukkig maken met een plaatsje in een Pow(D)er LAB naar keuze t.w.v. € 95. Dat is inclusief een Pow(D)er Box t.w.v. € 55 met de producten die je tijdens de workshop gebruikt én bubbels en snacks!

Wat houdt een Pow(D)er LAB juist in?

Tijdens deze workshop leer je van een makeup artist uit Team Palmira hoe je jezelf elke dag een instant boost kan geven met make-up. En nee dat duurt geen eeuwigheid, en je moet er geen pro voor zijn! Dankzij de professionele tips tijdens het Pow(D)er LAB leer je snel en gemakkelijk jezelf een boost te geven met een frisse, naturelle make-up. De producten waarmee je werkt zijn trouwens eigenhandig door Palmira geselecteerd als haar favoriet. Door haar jarenlange ervaring weet ze dan ook dat ze werken voor elke vrouw!

Data waaruit gekozen kan worden zijn 26 januari, 2 & 16 februari, 1 maart, 5 & 26 april, 10 & 17 mei en 7 juni. De Pow(D)er LABS gaan steeds door op zondag van 10.00 tot 13.00 uur in Hasselt.

MAAK KANS OP: Pow(D)er LAB workshop van Palmira t.w.v. € 95 - Flashmagazine

Wij geven je een hint…

Als je het antwoord op de eerste vraag niet weet, moet je eens een kijkje nemen op deze website.

MAAK KANS OP: Pow(D)er LAB workshop van Palmira t.w.v. € 95 - Flashmagazine

Voorwaarden

Deelnemen kan ten slotte tot en met woensdag 22 januari 2020. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd om de voucher van hun Pow(D)er LAB in ontvangst te nemen.

Is deze wedstrijd niet echt iets voor jou? Hou dan zeker onze wedstrijdpagina in de gaten om kans te maken op andere leuke prijzen!