Aloka Liefrink heeft inmiddels acht boeken op haar palmares waarvan Solovlucht de laatste is. Wil jij je graag verdiepen in deze psychologische roman? Lees dan verder!

MAAK KANS OP: psychologische roman van Aloka Liefrink - Flashmagazine
© Aloka Liefrink

Hoe kan je deelnemen?

Dat is simpel! Vul gewoon snel het formulier hieronder in. Geen idee wat het antwoord is? Scrol dan eens naar beneden…

Wat kan je winnen?

Wij maken 1 winnaar gelukkig met het boek ‘Solovlucht’ van auteur Aloka Liefrink.

MAAK KANS OP: psychologische roman van Aloka Liefrink - Flashmagazine
© Aloka Liefrink

Korte inhoud:

Wanneer de 28-jarige Savarana Termeer, voor dood geslagen, op de badkamervloer ligt, probeert ze te achterhalen wat haar bezield heeft om deze bizarre relatiekeuze te maken. Voor ze Gunter Lindemans ontmoette leidde ze voor het eerst, na veel zware beproevingen, een succesvol en zelfstandig leven als teammanager voor een multinational.

Savarana ging voorbij haar grenzen om deze uiterst complexe man te begrijpen, maar was dat wel zo’n verstandig plan? Ze stelt niet alleen Gunter in vraag, maar ook zichzelf. Lag haar sterk ontwrichte adoptieverleden aan de grondslag?

In haar achtste roman beschrijft Aloka Liefrink op beklemmende wijze het verhaal van een foutieve adoptiescreening en de latere gevolgen hiervan. Het is het hoopvol relaas van een ‘survivor’, een vrouw die ondanks grote tegenslagen rechtop blijft staan in de wereld.

Wij geven je een hint…

Weet je het antwoord op de eerste vraag niet? Neem dan eens een kijkje op deze website.

Voorwaarden

Deelnemen kan tot en met woensdag 18 september 2019. De winnaars worden erna persoonlijk gecontacteerd. Het boek moet afgehaald worden op de kantoren van Flash Magazine.

Niks voor jou? Hou dan zeker onze wedstrijdpagina in de gaten om kans te maken op leuke prijzen!