Wil je ook je steentje bijdragen aan een groenere planeet? Dan moeten we op zoek naar ecologische oplossingen. De Eco Rietjes van Tupperware zijn hierbij een goed alternatief voor de plastic variant. En jij kan ze winnen!

Hoe kan je deelnemen?

Dat is simpel! Vul gewoon het formulier hieronder in. Heb je geen idee wat het antwoord is? Scrol dan eens naar beneden…

Wat kan je winnen?

De Eco Rietjes van Tupperware bieden niet enkel een ecologisch voordeel, maar werden ook ontworpen voor een unieke smaakbeleving dankzij de afgeronde punt. Het innovatieve ontwerp voorkomt ook wondjes in de mond en is daarom perfect geschikt voor kinderen. Zij zijn bovendien gemaakt uit het nieuwe en revolutionaire materiaal Eco+ om plastic afval te verminderen. Wij maken uiteindelijk 4 winnaars gelukkig met een Tupperware set van Eco Rietjes t.w.v. € 25 die de volgende inhoud bevat:

  • 4 rietjes van Eco+ materiaal
  • 4 extensies in Eco+ materiaal om het rietje indien nodig te verlengen
  • 1 reinigingsborstel voor perfecte hygiëne
  • 1 opbergtasje van 100% gerecycleerd materiaal

MAAK KANS OP: set Eco Rietjes van Tupperware - Flashmagazine

MAAK KANS OP: set Eco Rietjes van Tupperware - Flashmagazine

Wij geven je een hint…

Als je het antwoord op de eerste vraag niet weet, moet je eens een kijkje nemen op deze website.

Voorwaarden

Deelnemen kan ten slotte tot en met zondag 12 januari 2020. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd om de verzending van de Eco Rietjes te regelen.

Zijn deze ecologische rietjes toch niks voor jou? Hou dan zeker onze wedstrijdpagina in de gaten om kans te maken op andere leuke prijzen!