Is het volgend jaar ook groot feest voor jouw zoon of dochter? Dan wil die er vast en zeker stralend uitzien. Een trendy outfit voor een communie of lentefeest is dan ook een must. Bij Rebello in Hoeselt zit je daarvoor goed. Ook voor een plechtige communie kan je er terecht. En nu maak je kans om een volledige communieoutfit te winnen! Lees snel verder om te weten hoe…

Hoe kan je deelnemen?

Ook dat is simpel! Vul gewoon het formulier hieronder in. Heb je geen idee wat het antwoord is? Scrol dan eens naar beneden…

Wat kan je winnen?

Wij geven jouw kind de kans om er stralend uit te zien op die onvergetelijke dag, en dat allemaal gratis en voor niks! Rebello maakt maar liefst 4 mensen gelukkig met een waardebon t.w.v. € 250 om iets leuks uit te kiezen in de winkel in Hoeselt.

MAAK KANS OP: een communieoutfit t.w.v. € 250! - Flashmagazine

Wij geven je een hint…

Als je het antwoord op de eerste vraag niet weet, moet je eens een kijkje nemen op deze website.

Voorwaarden

Deelnemen kan ten slotte tot en met woensdag 18 december 2019. De winnaars worden daarna persoonlijk gecontacteerd met verdere details om hun prijs in ontvangst te nemen.

Heb je geen kinderen die hun communie doen en maak je dus liever geen kans op een communieoutfit? Hou dan zeker onze wedstrijdpagina in de gaten om voor andere leuke prijzen!