Een leuke activiteit met z’n tweetjes als het weer even niet meezit? Dan is een bezoekje aan de cinema een goed idee. Daarom zorgen wij alvast voor de bioscooptickets. Het enige wat jij moet doen is meedoen aan deze wedstrijd en daarna kiezen wie je gaat meenemen!

Hoe kan je deelnemen?

Ook dat is simpel! Want meedoen doe je door het formulier hieronder in te vullen. Heb je geen idee wat het antwoord is? Scrol dan eens naar beneden…

Wedstrijd bioscooptickets

Antwoord op volgende vragen:

Jouw gegevens:

Wat kan je winnen?

Wij maken uiteindelijk 10 winnaars gelukkig met een bioscoopticket voor 2 personen. De bioscooptickets zijn geldig t.e.m. 31 januari 2021 in Cinescope (Louvain-La-Neuve), Euroscoop (Lanaken, Maasmechelen, Genk, Tilburg, Maastricht), Siniscoop (Sint-Niklaas) en Acinapolis (Namen) en kunnen onderhevig zijn aan voorwaarden.

MAAK KANS OP: bioscooptickets voor twee! - Flashmagazine

Wij geven je een hint…

Als je het antwoord op de eerste vraag niet weet, moet je eens een kijkje nemen op deze website.

Voorwaarden

Deelnemen kan ten slotte tot en met woensdag 25 maart 2020. De winnaars worden dan persoonlijk gecontacteerd om hun bioscooptickets te komen ophalen in Paal/Beringen.

Is een bioscoopbezoek toch niks voor jou? Kijk dan zeker eens op onze wedstrijdpagina om kans te maken op andere leuke prijzen!