Eenvoudige gerechten met plukverse groenten en fruit

De heerlijke recepten van Frank Fol, op de natuurlijke keramiek van Wild Moon van Ilse De Vis, schitterend gefotografeerd door Wim Demessemaekers (The Soul Food Photographer) zorgen voor de meest pérfecte en unieke smaakcombinaties in Wild Cooking. 

Ilse en Frank vormen al een aantal jaren een sterk team. Hun culinaire televisie-programma “Z-Mastercooks” op Kanaal Z is één van de meest bekeken programma’s. De combinatie van Ilse’s passie voor keramiek en Franks overtuiging om creatief om te gaan met groenten, vormde de solide basis voor het creëren van een verrassend “wild” kookboek.

Een boek, waarbij alles draait om de korte keten, lokale producten en originele smaakbeleving in de juiste sfeer. Een combinatie van artisanale passie en vernieuwend, vooral plantaardig, koken.

Frank bedacht voor elk seizoen gerechten op basis van plukverse groenten en fruit. Hiervoor werkte hij met de juiste lokale producten van topkwaliteit en partners die altijd op zoek zijn naar net dat beetje meer. Het resultaat is een kookboek met de meest unieke smaakcombinaties.

Win jouw exemplaar

Surf naar www.intermedia.be/wedstrijden om deel te nemen. Wie weet tover jij binnenkort de heerlijkste recepten op tafel!

 

DELEN