FEEST! Het is weer tijd voor een wedstrijd. Dit keer geven we 4 boeken geschreven door Ine Brands van Studio Lala weg. Voor iedereen die graag een feestje geeft. Jij speelt toch mee?

Feest creëer je eigen wow-factor!

 

Feest! is het boek voor iedereen die graag feestjes geeft: van een etentje met je vriendinnen tot een verjaardag, van een babyborrel tot een verrassingsfeestje voor je man en zelfs je eigen trouwfeest. In dit boek vind je makkelijke inspiratie en leuke DIY-projecten, party design en finger licking good food in een hip jasje. Feestjes organiseren, daar weet feestarchitect Ine Brands echt alles over. Stroop dus je mouwen op en laat je inspireren door haar tips en tricks – ook al heb je twee linkerhanden. Een persoonlijk accent of een lief detail maken je feestje niet alleen uniek, ze zorgen gegarandeerd voor pretlichtjes in de ogen van je gasten.

Wat moet je doen om kans te maken op het boek ‘Feest!’?

Dat is easy-peasy!

Los de onderstaande rebus op. Schrijf het antwoord in een reactie op onze Facebookpost en tag de persoon voor wie jij een feestje zou geven als je het boek wint. Ohja, heel belangrijk… Vergeet onze Facebookpagina niet te liken 😉!

 

 

Deze wedstrijd loopt van 21 maart 2018 tot en met 29 maart 2018. De 4 unanieme winnaars zullen bekend gemaakt worden via Facebook op vrijdag 30 maart 2018. 

Wij wensen jullie alvast heel veel succes!

Wil je het boek liever kopen?
Dat kan op de website van Studio Lala!