Wielerfanaten waagden hun kans om als VIP het evenement Trofee Maarten Wynants bij te wonen op 12 mei. Deed jij ook mee? Dan ben je vast benieuwd of jij één van de gelukkigen bent!

Dit krijgen de winnaars

Winnaars krijgen een duoticket voor de toegang tot het VIP café op zondag 12 mei op de Trofee Maarten Wynants. Daar krijgen ze de kans om grote kleppers in de koerswereld te ontmoeten.

Dit moest je doen om kans te maken

De wedstrijd liep van 26 april 2019 tot 6 mei 2019. Deelnemen kon je doen door het formulier in het artikel in te vullen.

INTERVIEW: Maarten Wynants over de koerswedstrijd op zijn naam - Flashmagazine
©Cor Vos

En de gelukkigen zijn… 

Proficiat aan Stef Vandebergh, Bianca Bongaerts, Johan Mulders, Bram Schalley en Tom Vanoppen! Jullie gaan elk aan de haal met een VIP-duoticket voor het evenement! Stuur ons een privéberichtje via de Flash Magazine Facebookpagina met je gegevens om de praktische kant te regelen.

Heb jij geen ticket gewonnen? Niet getreurd! Je kan de wielervreugde ook zonder VIP-ticket bijwonen in Helchteren op 11 en 12 mei tijdens de Trofee Maarten Wynants.

Jong geleerd, is oud gedaan. Is jouw kleine spruit ook een fietsfanaat? Leer ze dan alvast om veilig met de fiets naar school te gaan!