Wil jij graag een kapsel dat er altijd mooi uitziet en niet te veel moeite kost? Dan zijn beachy waves de ideale oplossing! Maar hoe krijg je nu dat prachtige golvend haar? Wij verklappen je de 3 makkelijkste manieren! 

Invlechten

Laat je haren aan de lucht drogen en vlecht ze voor je gaat slapen in, als ze nog wat vochtig zijn. Zo sta je ’s morgens op met de mooiste beachy waves! Maak meerdere kleine vlechtjes als je uitgesproken krullen wil. En gebruik grotere plukken voor een nonchalanter resultaat.

3 makkelijke manieren voor prachtig golvend haar - Flashmagazine

Haarband

Hetzelfde effect als het invlechten, bereik je door je haren rond een eenvoudige haarband te draaien. In dit filmpje wordt er getoond hoe simpel het is.

Stijltang

Wil je er geen nachtje over slapen en meteen je stralende golvend haar kunnen showen? Dan is de methode in deze video jouw ideale oplossing! Gewoon je haren twisten er even met de stijltang overgaan. Zo gemakkelijk! Zorg er wel voor dat je haren goed beschermd zijn voordat je aan de slag gaat.

Ben je fan van deze stijl, maar wil je toch eens een ander kapsel proberen? Dan doen wij je stap voor stap enkele leuke opties uit de doeken in een video!