Een nieuw jaar, nieuwe ideeën. En na al de feesten, is het ook nog eens winter. Dus een mooie start om jezelf te verwennen en een instant detox effect te creëren!

detox

 

Begin je huid te pamperen en te reinigen. Eet groentjes en smeer ze ook.

 • Inner & outer beauty

  – Drink je mooi met Equi London Beautiful Supplement (73 euro). Dat voorziet je van je dagelijkse dosis vitaminen, antioxidanten, omega’s, probiotica, collageen, hyaluronzuur, resveratrol, zink en silica. Voor schoonheid van binnen en buiten.

 • Groen startenKiehl’s Cucumber Herbal Conditioning Cleanser

  (19,50 euro) is heel zacht en werkt ook nog eens kalmerend. In combinatie met Mario Badescu’s nieuwe facial spray (9,50 euro) met aloë vera, komkommer en groene thee zorgt het ervoor dat rode stressvlekken kalmeren en wegblijven.

 • Vluggertje

  – Het nieuwe Calendula & Aloe Soothing Hydration Mask van Kiehl’s (45 euro) maakt je huid in no time fris en fruitig.

 • Good karma

  – Scrub je huid met de suikerscrub van The Ritual of Karma (19,50 euro) die lichtzoet ruikt naar lotus.

 • Play with the clay

  Delbove Masque Plénitude (51 euro) geeft de huid een fluwelen uitstraling, te gebruiken op je gelaat en handen.

 • Clay your way

  – Het RainPharma Charming Broccoli Seed Mask (39 euro) kan op huid en haar worden gebruikt en zorgt voor een gekalmeerde huid en superglanzende lokken.

 • Start your day

  Perricone MD No Makeup Instant Blur (65 euro) kan je ook zonder make-up gebruiken om je huid een soft focus te geven. Want ijskoud is soms beeldschoon: het sneeuwwitte huidje, bleek en poederig. Dat bleke, daar zorgt de winter vanzelf voor, maar jij moet het met make-up fixen. Sinds jaar en dag is het witter maken van de huid populair in China, Parijs en Londen. “De kunst is om het randje op te zoeken”, zegt MakeUpDate Artist Renilda “Maar ga er net niet overheen en kom niet over als een mimespeler.”

Tip: dankzij Le Blanc de Chanel kan je een waanzinnige witte glow creëren. Meng het product met je foundation. Of breng het voor een extra effect aan na je foundation om je beste gezichtsfeatures te benadrukken: een klein toefje op je voorhoofd, kin, jukbeenderen en neusbotje en je huid verandert in een lichtgevend sprookje. Gebruik daarover een los poeder, iets lichter dan je huidtint en breng het lichtjes aan op je voorhoofd, neusbrug, wangen en oren. Breng met je vinger een matroze tint aan op je lippen of kies voor een sneeuwwitte huid met rode lippen en mix alles met een witgouden glans! Eindig met een paar laagjes mascara. Eerst een verlengende en daarover een volumemascara en klaar!

 • Zen

  – De Tranquillity-kaars van Neom Organics (43 euro) werkt rustgevend door de geur van lavendel, zoete basilicum en jasmijn. Ze geeft je huis niet alleen een heerlijke geur, er ontstaat ook een olie die je op je huid kan gebruiken.

Geniet ervan en kijk alvast uit naar meer tips en tricks in het nieuwe jaar!