Ben jij graag mee met de trends in de beautywereld? Dan moet je snel een minifrigo aanschaffen. Ze zijn namelijk al een heuse hype bij heel wat beautybloggers. Waarschijnlijk zal het dus niet lang duren voor ze de rest van de wereld veroveren.

Wat is het?

Een kleine frigo die speciaal voor je gezichtsverzorging bedoeld is. Die houdt je producten dan op een bepaalde temperatuur, waardoor ze niet blootgesteld worden aan schommelingen.

Nieuwe beautytrend: minifrigo voor je gezichtsverzorging - Flashmagazine
© Facetory

Welke producten leg je erin?

Als je bijvoorbeeld een gezichtsroller gebruikt, kan de koude voor een verfrissend effect zorgen. Dat geldt ook voor sheet- of oogmaskers, watersprays en dag- en oogcrèmes. Ook nagellak doet het goed in de minifrigo. Als je hem kouder bewaart, zou de formule langer goed blijven. Make-up en parfum zet je er beter niet in.

Beautytrend: minifrigo voor je gezichtsverzorging - Flashmagazine
© Beauty Fridge

Is het nuttig?

Het staat schattig in je interieur, maar is het iets wat je écht moet hebben? Gelukkig niet. De meeste producten worden uitvoerig getest waardoor het niet nodig is om ze koel te bewaren.

Beautytrend: minifrigo voor je gezichtsverzorging - Flashmagazine
© Urban Outfitters: Cooluli

Naast deze minifrigo is er ook op gebied van nail art een bijzondere evolutie. Ontdek snel hoe gemakkelijk je het nu op je nagels kan zetten!