Het einde van de zomer hoeft geen droevige zaak te zijn maar is net een perfect excuus om met nieuwe trends aan de slag te gaan (hallo nieuwe collectie!). Maar waarom zou je je beperken tot je outfit? Ook in je make-uproutine is het tijd om opnieuw te experimenteren met de laatste herfsttrends. Ready, set, make-up!

FACE : niet echt roze, niet echt bruin

De warme herfstkleuren uit de natuur vragen ook om een warme en romantische kleur in je gelaat. Je mag het harde contouren en shapen à la Kim K dus achterwege laten en kiezen voor een bruinrozige blush die je in één weg op de appeltjes van je wangen maar ook op je kaaklijn, neusbrug en slapen kan aanbrengen. Blush en bronzer in één stap zeg maar :-).

EYES : bringing back the eyeliner

Ook hier mag je gaan voor warme en zelfs zwoele kleuren: denk aan brons, koper, bordeaux, aubergine, roestkleur en terracotta en combineer hierbij 2 verschillende tinten. De lichtste kleur breng je aan op je volledige bewegend ooglid, de donkere tint enkel aan de buitenhoek en een klein beetje in je arcadeboog (het plooitje net boven je ooglid). Blend beide kleuren met een zachte kwast voor het meest natuurlijke resultaat. Een zwaardere eyeliner, die we in de zomer regelmatig moesten mijden omwille van de hitte, is nu weer helemaal terug van weggeweest.

LIPS :more wine please!

Niets zo mooi in de herfst als een bordeaux of dieprode lip! Kies hierbij voor tinten die je doen denken aan dat lekkere glas rode wijn dat ’s avonds op je staat wachten : marsala, bordeaux en merlot-rood, het kan en mag allemaal en geeft een echte power-uitstraling aan je look! Nood aan een voorbeeld? Palmira toont je graag alle stappen in de La Bottega Beauty Bar Tutorial.

Nog steeds last een kleine “het wordt bijna herfst-dip“? Just remember, fall has the prettiest colors of them all!

Bekijk de tutorial van Palmira:

Liefs,

Caroline & Palmira

redactie voorzien door BLUSH Bulletin