Met de herfst officieel in het land, is het hoog tijd om onze huid van wat extra liefde te voorzien. En wat is er dan beter dan een heerlijk ontspannend gezichtsmasker? Door de inwerktijd van de maskers ben je namelijk verplicht om eventjes helemaal niets te doen en je in de zetel neer te ploffen om het masker zijn magie te laten doen.

1 – Beauty on a budget 

Een goed gezichtsmasker hoefttrouwens niet altijd duur te zijn. De maskers van Double Dare bieden je een uitstekende kwaliteit voor een zacht prijsje van nog geen 15 euro. Our favorite? De 2-in-1 Detox Bubbling Mask, een sheet mask dat enkele minuten na het aanbrengen begint de bubbelen op je huid en zo alle onzuiverheden van het gelaat onttrekt. In hetzelfde pakketje vind je trouwens nog een tweede serummasker, dat je na het reinigend masker kan aanbrengen om je huid van een lading extra voedingsstoffen te voorzien.

 

OMG! 2 IN 1 KIT DETOX BUBBLING MICROFIBER MASK, o.a. verkrijgbaar bij Café Beauté en La Bottega
OMG! 2 IN 1 KIT DETOX BUBBLING MICROFIBER MASK,
o.a. verkrijgbaar bij Café Beauté en La Bottega

 

2 – Life’s little luxuries

Mag het voor jou wat meer kosten en heb je nood aan een luxe verwenmomentje voor jezelf? De maskers van Dior doen altijd wat ze beloven, op voorwaarde dat je natuurlijk wat dieper in je portemonnee tast (de prijzen variëren tussen €50 en zelfs €150). Het “Hydra Life Pores Away”-masker is dan je new best friend : na slechts 3 minuten verdwijnen grovere poriën als sneeuw voor de zon en wordt je huid mooi gematteerd. Ook al is het effect maar tijdelijk (je hebt zo’n 2 dagen plezier van onzichtbare poriën), dit masker is een ideale basis als je wil gaan voor de no make-up look!

 

Dior hydra life pores away – Pink clay mask, verkrijgbaar bij de parfumerie
Dior hydra life pores away – Pink clay mask, verkrijgbaar bij de parfumerie

 

 

3 – Thank you mother Nature! 

Who needs Botox when you have bananas? In je koelkast vind je namelijk heel wat ingrediënten die ook de nodige voedingsstoffen voor je huid bevatten. Een banaan of avocado op overschot? Even prakken met een vork, eventueel een scheutje honing of olijfolie erbij en smeren maar!

 

4 – The Instagram IT mask

Rechtstreeks vanuit Hollywood en de favoriet van heel wat celebrities en bijgevolg ook van Instagram : de maskers van GlamGlow op basis van modder en klei die naar eigen zeggen zouden zorgen voor een “instant camera-ready”-huid. Feeling like a superstar? Ga dan voor hun #GlitterMask : de voedingsstoffen zitten hier verpakt in shiny glitters zodat jij zelfs in pyjama, slippers en met gezichtsmasker er nog steeds very glam uitziet!

GlamGlow #Glittermask Gravitymud™ Firming Treatment,  verkrijgbaar bij de parfumerie
GlamGlow #Glittermask Gravitymud™ Firming Treatment, 
verkrijgbaar bij de parfumerie

 

Liefs,

Caroline en Palmira

redactie voorzien door BLUSH Bulletin