Blush Academy deelt enkele tips hoe je een makkelijke make-up look kan creëren voor koudere dagen! De tutorial van Caroline Rigo verklapt hoe je de Cent Pur Cent Loose Mineral Blush Bronzer op verschillende plaatsen kan aanbrengen.

Een gezonde gloed

Omdat de zon ons stilletjes aan het verlaten is, kan je zelf voor een gezonde shine zorgen door gebruik te maken van de Cent Pur Cent Loose Mineral Blush Bronzer. Because bronze is totally back! Breng hem aan op je jukbeen en op de appeltjes van je wangen voor een healthy summer glow in de winter en een mooie make-up op koudere dagen.

Blush bulletin: makkelijke make-up voor koudere dagen - Flashmagazine.be
Cent Pur Cent Losse Minerale Blush, €26,99. Verkrijgbaar bij de apotheek.

Twee in één

Wist je trouwens dat je deze bronzer ook als oogschaduw kan gebruiken? De goudbruine tint past immers bij elke oog-en haarkleur. Breng deze aan met een oogschaduwpenseel over heel je ooglid et voilà: warme uitnodigende ogen!

Take care of your lips. In de herfst- en wintermaanden moeten we onze lippen extra goed hydrateren. Investeer daarom in een goede lippenbalsem die je kissable lips gedurende de hele dag (of nacht 😉) van de nodige verzorging en hydratatie voorzien. Dit betekent echter niet dat je moet inboeten op kleur: meng opnieuw een beetje van de bronzer met je lippenbalsem voor een mooie gouden glans.

Blush bulletin: makkelijke make-up voor koudere dagen - Flashmagazine.be
Bellàpierre, lip balm vanilla bean, €12,99. Verkrijgbaar via www.blush-shop.be

Door het gebruik van waterproof mascara ga je je al geen zorgen moeten maken over uitgelopen mascara tijdens een regenbui of koude winterdagen.

Blush bulletin: makkelijke make-up voor koudere dagen - Flashmagazine.be
Ace of Face, Eyerule Waterproof, €22,99. Verkrijgbaar via www.blush-shop.be

Wil je de meester aan het werk zien? In deze tutorial toont Caroline Rigo hoe je met de bronzer multifunctioneel aan de slag kan!

Liefs,

Caroline & Palmira