Wil je van kop tot teen stralen tijdens oud & nieuw? Ga nog snel aan de slag en overloop deze checklist. Zo ben jij zeker en vast party proof.

Mooie nagels: check

Verzorg je nagels, handen en voeten. Zeker met dit koude weer is een extra laagje handcrème geen overbodige luxe. Voor een mani- of pedicure kan je altijd bij een verzorgingsinstituut in de buurt terecht. Geen tijd gehad? Dan kun je ook altijd voor plaknageltjes van Elegant Touch gaan.

 

Gezonde lippen: check

Ook je lippen zien af deze winter. Verzorg ze daarom voldoende. Gebruik een voedende lippenbalsem en werk tijdens de feestdagen af met een mooie lipstick.

Feestelijk kapsel: check

Losse krullen, wilde waves of een romantisch opgestoken kapsel? Alles kan dit najaar. Geef je haar deze maand wat extra verzorging, zo is het minder weerbarstig. Was het niet de dag zelf, maar de dag voor je je kapsel wilt stylen. Ga zelf aan de slag of boek nog heel snel je afspraak bij je kapper of haarstyliste.

Make-up

Heel wat merken komen dit najaar met een feestkit op de markt waarin alle essentials zitten om aan de slag te gaan. Onze favoriet: de box van Sothys. De trendy kleurtjes en feestelijk tinten brengen je meteen in de sfeer! Mag het wat meer zijn? Maak je look dan af met valse wimpers.

 

Little black dress

Wat de modetrends betreft, blijft zwart dé feestkleur bij uitstek. De stof velvet is ook bijzonder in. Kleedjes winnen nog steeds van broeken, maar een kostuum – in velvet – is zonder twijfel een shot in de roos.


 

Meer tips voor je feestoutfit nodig?
Lees dan zeker de tips van Palmira & Caroline van Blush Academy + Agency.