Willen of niet, je handen verklappen veel over je persoonlijke verzorging én hebben een invloed op de indruk die je bij iemand achterlaat. Daarom moet je ze goed vertroetelen. De hipste nagellakkleurtjes helpen je hier ongetwijfeld mee! 

Diepblauw

Winter of zomer, dit kleurtje staat in elk seizoen prachtig. Steel de show met deze prachtige diepblauwe kleur.

De hipste nagellakkleurtjes - Flashmagazine.be

Donkergroen

Met dit grauwe weer zijn donkere kleuren zeker nog steeds een optie. Deze mooie donkergroene tint fleuren je nagels helemaal op.

De hipste nagellakkleurtjes - Flashmagazine.be
©Modieuze Stijl

Tortoise print

De hipste nagellakkleurtjes - flashmagazine.be
©Nail Thoughts

Dierenprints zijn hipper dan ooit. De straten lopen vol met mensen gehuld in de prints van allerlei diertjes. Maar heb je er ook al eens aan gedacht om ook je nagels in een een dierenjasje te stoppen? Het zal meer skills en geduld vragen dan een effen kleurtje, maar het geeft wel een uniek effectje.

Naturel

Lichtroze, babyboom en andere zachte tinten ogen heel naturel en toch erg verzorgd. Hou je van niet te opvallend? Dan is dit ongetwijfeld iets voor jou. Plus, deze nagellakkleur past werkelijk bij alles.

De hipste nagellakkleurtjes - flashmagazine.be

De klassieker

Knalrode nagels: een klassieker die bij elke gelegenheid mooi staat. Zeker met rode lipstick of rode accenten in je outfit is dit een echt pareltje. Bovendien zouden mannen rode nagels erg aantrekkelijk vinden. Ideaal dus voor een eerste date!

De hipste nagellakkleurtjes - Flashmagazine.be