Tattoos worden steeds populairder. Maar of je nu voor de eerste keer een tattoo wilt laten zetten of je het aantal zelfs niet meer op je vingers kan tellen, het is niet altijd gemakkelijk om een ontwerp te bedenken. Daarom sommen wij 5 tattootrends op die jou helpen inspiratie te vinden.

Minimalistisch

Een tattoo moet niet altijd iets groots zijn. Je kan ook een subtiele tattoo zetten in het zwart. Wat dacht je van een ‘one line tattoo’? Je tattoo wordt dan volledig in één lijn gezet. Dit kan gaan van een hartje tot een heel kunstwerk. Leuk toch?

Dit zijn de tattoo trends van 2020

Kleurrijk

Ondanks dat minimalistische tattoos in zijn, blijven we toch naar kleur snakken. Doe eens gek en laat je ontwerp in je lievelingskleur zetten. Met zo’n vrolijk kleurtje zal je tattoo trouwens nog harder opvallen. Welke kleur zou jij kiezen?

Dit zijn de tattoo trends van 2020

Bloemen 

Bloemetje hier, plantje daar. De klassieke bloemenprints zullen nooit uit de mode gaan. Ook niet bij tattoos. Heb je een favoriete bloem? Laat hem dan op je lichaam tatoeëren. Het ziet er niet alleen vrolijk uit, het zal ook nooit verwelken!

Dit zijn de tattoo trends van 2020

Crossover 

Ben je helemaal mee met de minimalistische trend, maar wil je ook wat kleur op je lichaam zetten? Je kan het allebei met één tattoo: de crossover. Hierbij combineer je twee stijlen die jouw tattoo nog unieker maken.

Dit zijn de tattoo trends van 2020

Oren en handen 

Naast het ontwerp is ook de plek van de tattoo een belangrijke beslissing. Wil je liever voor een subtiele plaatsje kiezen? Dan is je oorschelp of de binnenkant van je vingers een goed idee!

Dit zijn de tattoo trends van 2020

Zo ben je alvast op de hoogte van de tattootrends. Maar wist je dat er ook een tattoo bestaat die 61 mensen wereldwijd verbindt?