We hebben allemaal wel al eens voor de spiegel gestaan met een vermoeide blik. Toch zijn er enkele gemakkelijke manieren om donkere kringen tegen te gaan. Wij helpen je op weg!

Voorkomen is beter dan genezen

Vaak zijn donkere kringen een gevolg van een ongezonde levensstijl. Dat is dus makkelijker op te lossen dan je misschien denkt, want die keuze maak je zelf. Zorg dus dat je voldoende drinkt en op je voeding let, maar ook dat je genoeg slaapt en stress vermijdt. Je kent de regeltjes, maar ze toepassen is misschien niet altijd even gemakkelijk!

Donkere kringen wegwerken doe je zo! - Flashmagazine

Smeren maar

Er zijn verschillende oogcrèmes op de markt die speciaal bedoeld zijn om donkere kringen tegen te gaan. Het is dus maar een kwestie van eentje uitkiezen die jij leuk vindt. Breng een klein beetje al deppend met je ringvinger aan onder je ogen.

Donkere kringen wegwerken doe je zo! - Flashmagazine

Camoufleren

Zien die donkere kringen onder je ogen wat paars? Dan is het een goed idee om een concealer aan te brengen met een oranje ondertoon. Dat is namelijk de contrasterende kleur van paars. Kies daarna wel nog voor een concealer die iets lichter is dan je huidskleur. Breng die aan in de vorm van een driehoek onder je oog en werk hem in.

Donkere kringen wegwerken doe je zo! - Flashmagazine

Wist je dit al?

Natuurlijk wil je de aandacht niet vestigen op die kringen… Kies er daarom voor om geen mascara op je onderste wimpers aan te brengen!

Nog meer leuk beautynieuws? Dat vind je op onze website!