Ga jij binnenkort weer aan het (tele)werk? Dankzij deze express make-uphacks sla jij in minder dan een kwartier de deur achter je dicht … of de laptop voor je open.

1. Avondshift droogshampoo 

Breng jij droogshampoo ook altijd ’s morgens aan? Dat doe je beter ’s avonds voor het slapengaan, want dan krijgt het product de tijd om dieper in je haar te trekken. Zo word jij wakker met een hoofd vol volume! 

2. T is voor foundation 

Met het warme weer heb je vast geen zin in een dikke laag make-up. Breng je foundation daarom enkel aan op je T-zone – op je voorhoofd, neus en kin – en vervaag het naar de zijkant van je gezicht en je haarlijn. Dat ziet er niet alleen lekker natuurlijk uit, maar bespaart je ook heel wat tijd in de badkamer. 

3. Make-upmultitasker 

Slim gezien: je kan je mascara ook als snelle eyeliner gebruiken! Neem met een eyelinerkwast de kleur op van je mascaraborstel of werk rechtstreeks met de mascaraborstel op je oogleden. Dat vergt wel wat oefening, dus hou een wattenstaafje met oogmake-upremover bij de hand om foutjes te corrigeren. 

4. Slaap in een tube 

Met de juiste producten fake je een goede nachtrust, zélfs als je er eigenlijk maar 5 uur slaap hebt opzitten. Breng concealer aan onder je ogen in de vorm van een driehoek, met de punt op de appeltjes van je wangen. Vervolgens kan je met je concealer ook gaan highlighten: door de binnenkant van je ogen op te lichten, zie je er meteen wakkerder uit. 

5. Mond vol moois

Geen (badkamer)tijd te verliezen? Stop een lipbalsem met kleurtje in je handtas. Die verzorgt je lippen en geeft ze een mooie tint. Extra handig: je kan ‘m onderweg – naar kantoor of gewoon naar je thuiswerkbureau – makkelijk aanbrengen zónder spiegel! 

DELEN