Hoewel het bij sommigen al jaren in hun make-up tasje terug te vinden is, durven anderen zich er nog niet echt aan wagen. Maar dat verandert deze lente en zomer helemaal! Er is namelijk een manier voor iedereen om eyeliner te integreren, voor een look die volledig in de mode is. Dit zijn de eyeliner trends van het seizoen!   

1. Klassieker met een twist

Wil je niet te gek doen? Dan kan een klassiek lijntje boven de wimperrand nog altijd. Laat hierbij wel de zwarte eyeliner aan de kant liggen. Kies voor een wit of beige exemplaar dat de ogen oplicht. Dan hou je het vrij neutraal, terwijl je wel inspeelt op de trend. Mag het van jou toch iets meer zijn? Een felle neonkleur is nóg modieuzer. Ken je trouwens het ultieme trucje al waardoor jouw eyeliner altijd lukt?

Creatief aan de slag met eyeliner! - Flashmagazine

2. Met twee is beter dan alleen

Ga nog een stapje verder met de klassieke winged eyeliner en trek twee lijntjes boven elkaar. Hierbij kan je kiezen voor tinten in hetzelfde kleurenpalet of twee kleurtjes die compleet verschillend zijn. Alles kan en alles mag!

Creatief aan de slag met eyeliner! - Flashmagazine

3. Originaliteit is een must

Het moet niet altijd op dezelfde plaats zijn… Je eyeliner wat naar boven verschuiven is ook een optie. Trek zo bijvoorbeeld eens een kleurrijk lijntje in je arcadeboog. En het moet zeker niet steeds een lijn zijn! De ultieme trend de volgende maanden is namelijk om je creativiteit volledig de vrij loop te laten. Teken met de losse hand en maak er iets moois van!  

Creatief aan de slag met eyeliner! - Flashmagazine