Het is vanzelfsprekend dat iedereen er op z’n best wil uitzien tijdens de eindejaarsfeesten. Toch is de invulling daarvan voor ons allemaal anders. Hou jij het liever eenvoudig of mag het van jou allemaal wat meer zijn? Palmira Proietti zet alvast een feestlook voor beiden in de kijker. Voor welke ga jij?

Natuurlijke look

In enkele stappen zie jij er stralend uit, zonder dat het lijkt alsof je veel make-up draagt. Ben jij daar wel fan van? Bekijk dan snel de video hieronder die je de weg wijst.

Glam look

Rode lippen… Ideaal als kerst op de taart voor een feestelijke look! Ook valse wimpers zorgen voor een blik die doet smelten. Iets weglaten of er je eigen draai aan geven? Dat gaat natuurlijk allemaal! De keuze is aan jou. Wij helpen je alvast op weg met de video hieronder.

Zelf aan de slag

Wil je zelf de looks eens proberen na te maken? Dat kan zeker! Alle producten zijn namelijk verkrijgbaar op de webshop www.makeupgroothandel.be.

Nog op zoek naar een gemakkelijk kapsel bij deze prachtige feestlook? Geen probleem, want ook daar zorgen wij voor! Wij leggen 3 opties stap voor stap uit. Dat worden alvast onvergetelijke feestdagen dit jaar!