Voor een glamoureuze partylook is het tijd om alles uit de kast te halen wat het daglicht – letterlijk – niet kan verdragen! Zachter en flatteuzer licht betekent dat wat meer make-up mag en kan. Je hebt slechts drie dingen nodig: classic rode lippen, zwoele en smokey eyes en vampy red nails.

Gezicht

1 – Start met het aanbrengen van een primer.

2 – Kies een foundation met een beetje meer dekking dan overdag en conceal waar nodig is in een iets lichtere kleur onder de ogen, langs de neus, op de jukbeenderen en eventuele vlekjes.

3 – Breng bronzer en blush aan en poeder af met een transparant poeder. Omdat je bij deze look op de ogen focust, hou je het gezicht vrij rustig.

4 – Time to highlight! Breng een highlighter aan op je jukbeenderen, het cupidoboogje van je lip en het puntje van je neus voor die shiny look. Glow for it!

Wenkbrauwen

Sparkles all the way

Wenkbrauwen mogen iets meer hebben. Ga dus voor een combinatie van dipbrow-poeder. De kunst is een ombre waarbij de aanzet lichter wordt gehouden en je eindigt met een vol puntje.

 

Smokey eyes

Smokey Eyes

1 – Start met het aanbrengen van een oogprimer op het hele oog. Deze basis helpt om roodheden en verkleuringen te neutraliseren en zorgt voor een langhoudende oogmake-up.

2 – Leg een beige, nude matte kleur op het hele ooglid.

3 – Voorzie een medium oogschaduw langs je bovenste en onderste wimperlijn tot aan de buitenste ooghoek. Breng hierop een donkerder laagje oogschaduw aan voor een intense blik en een medium matte oogschaduw in de oogplooi voor meer diepte. Werk af met een lichte glanzende kleur in de binnenste ooghoek.

4 – Voor meer intensiteit lijn je de bovenste en onderste wimperlijnen af en eindig je in een kleine, sexy wing! Gebruik hiervoor een gelliner en een fijne eyelinerkwast of een waterproof potlood.

5 – Krul je wimpers en breng daarna drie tot vier lagen zwarte mascara of valse wimpers aan.

Lippen

Als je voor smokey eyes kiest, vind ik het mooier om de rest van het gezicht en de lippen rustig te houden. Gebruik een lippenpotlood voor de houdbaarheid en om de lipcontour subtiel te accentueren. Dan kies je voor een nude kleur of ga je voor een felrode lipstick. Eindig met een highlighter – golden glow – op de jukbeenderen, schouders en het decolleté en werkt af met een glowy bodylotion.

 

 

Beautygeheimen van MakeUpDate Artist Renilda Luts
www.makeupdate.me

DELEN