Oktober is dé griezelmaand bij uitstek met als afsluiter Halloween op 31 oktober. Tijd dus om je kostuum uit te kiezen, maar ook om alvast je Halloween make-up eens te oefenen. Die maakt je look namelijk helemaal af! Wij zorgen alvast voor wat inspiratie…

Klassiek of creatief 

Er zijn de klassiekers zoals een pompoen, vampier of een andere enge figuur. En daar is zeker niks mis mee als je hiervoor kiest! Dan vind je zelfs heel wat voorbeelden waarop je jouw eigen make-up kan baseren. Je maakt het net zo griezelig en ingewikkeld als je zelf wil. Daarnaast kan je ook voor iets helemaal anders gaan. Laat je creativiteit dus de vrije loop!

Voor beginners en gevorderden

Sommige looks zijn misschien meer voor een geoefende hand, maar niks zo leuk dan het eens te proberen op voorhand. Wie weet heb jij wel een talent waarvan je niet wist dat je het had! Toch niet zo handig met die Halloween make-up? Hou het dan simpel of schakel iemand anders in om het voor jou te doen. Als je maar de moeite doet om er iets leuk van te maken, wordt heet zeker een geslaagde Halloween!

Doen de kids ook mee? Laat je dan inspireren door onze Halloween make-up voor de kinderen!