Heb jij ook last van die vervelende babyhaartjes die je hele kapsel om zeep helpen? Wij vonden enkele manieren om ze temmen. Lees snel verder!

De ideale manier

Maak je babyhaartjes volledig nat en droog ze dan met een föhn voor zo’n drietal seconden, terwijl je ze met je wijs- en middelvinger vasthoudt. Blaas daarna nog even met de koude stand. Zorg dat ze nog een heel klein beetje nat zijn. Ga vervolgens aan de slag met een tandenborstel. Spray er wat haarlak op en strijk de babyhaartjes glad. Dat kan trouwens ook met een proper mascaraborsteltje en lippenbalsem, of een stylingproduct zoals wax.

Hoe hou je die babyhaartjes in bedwang? - Flashmagazine

Verstoppertje spelen

Als je babyhaartjes toch hun eigen leven leiden, kan je ook proberen om ze te verbergen. Breng je foundation erover aan, maar doe dat wel in de richting waarin je haren groeien. Ze bleken kan ook helpen, maar doe dat niet te intens. Wat citroensap erop aanbrengen en dan wat tijd in de zon doorbrengen, helpt al!

Hoe hou je die babyhaartjes in bedwang? - Flashmagazine

Nooit knippen!

Het enige wat je best nooit ofte nimmer doet, is je babyhaartjes knippen. Dat maakt het alleen nog maar erger. Laat ze dus gewoon meegroeien met je haren en hou ze ondertussen in bedwang met de methodes hierboven!

Hoe hou je die babyhaartjes in bedwang? - Flashmagazine

Wil het toch niet lukken en heb je last van een bad hair day? Dan zijn deze leuke haarstijlen een oplossing!