Mogen die zonnige gevoelens voor jou ook eeuwig blijven duren? Dan is een zomerse tattoo een leuke manier om levenslang met die kriebeltjes te zitten.  Ga je voor een klein exemplaar of een grotere variant? Kies je voor een verborgen plekje of eentje dat iedereen op het eerste zicht kan zien? Wat je ook laat zetten, hier krijg je alvast wat inspiratie. Wij zochten namelijk de leukste zonnige tattoo’s voor jou uit! 

Ben je een ijsjesfreak of een flamingofanaat? Of toch meer fan van een frisse cocktail? Deze tattoo’s doen je het hele jaar lang wegdromen van zomerse avonden. Welke is jouw favoriet?

Bron: Pinterest

Tattoo tips

Misschien ben jij al een ervaren rot, maar het kan ook zijn dat het je eerste tatoeage is. Zorg er dan voor dat je goed opzoekt door wie je de tattoo wil laten zetten. Iedereen heeft namelijk een eigen stijl. Ga een keertje langs om zeker te zijn dat het de juiste match is. Zo’n ‘tekening’ op je lichaam is toch iets wat je normaal gezien voor heel je leven hebt en dus is het belangrijk dat je de juiste keuze maakt!

Niet enkel een tattoo is trendy deze zomer, ook deze hebbedingetjes moet je zeker hebben!