Ondernemen zit de Hasseltse Palmira Proietti in het bloed. Gecombineerd met haar passie voor make-up leidde dat tot een nieuw concept: The Pow(D)er Bar. Dit is een mobiele beauty bar die elke vrouw een instant boost bezorgt. Ze vertelt over haar avontuur.

Hoe is het concept ontstaan?

Als ondernemende, reizende en drukbezette vrouw met veel sociale activiteiten, besefte ik hoe belangrijk het is om je powerful te voelen. Samen met mijn team komen we namelijk in contact met enorm veel vrouwen die op zoek zijn naar een instant boost, maar ook veel andere ondernemers die op een creatieve manier een beleving willen aanbieden aan hun klanten/bezoekers. Vandaar dat ik beauty en beleving samengoot in het concept van een mobiele beauty bar. The Pow(D)er Bar is dan ook te boeken voor evenementen, hotels, kappers, festivals, winkelcentra, andere ondernemers… Daarnaast heb ik op vraag van vele vrouwen die het ook zelf wilden leren via een workshop ook nog The Pow(D)er LABs gecreëerd. Hierin kunnen ze op hun eigen manier ondervinden en experimenteren met 10 producten die ik persoonlijk getest heb en waarvan ik echte fan ben.

INTERVIEW: Palmira lanceert The Pow(D)er Bar - Flashmagazine

Waarom werkt deze formule volgens jou?

  • Is voor alle vrouwen, alle leeftijden & alle huidtypes 
  • Snel & gemakkelijk 
  • Weinig producten & multifunctioneel 
  • Mineraal, natuurlijk & gezond
  • Producten die écht werken

Het is een succesformule, omdat het voor iedereen werkt! Daarnaast is de combinatie van producten gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als makeup artist, waarbij ik zelf veel merken en producten getest heb. Ik weet dus heel goed waar er nood aan is en luister aandachtig naar wat andere vrouwen willen.

INTERVIEW: Palmira lanceert The Pow(D)er Bar - Flashmagazine

Zijn er ook momenten waarop jij een Pow(D)er boost nodig hebt?

Uiteraard! Dat is ook de reden dat ik dit concept ontwikkeld heb. Ik weet hoe ik een vermoeide blik in geen tijd kan omtoveren tot een stralende look, dankzij mijn magische formule voor een instant powerboost. Die kennis wil ik graag delen met alle vrouwen, want iedereen verdient het!

Kan je een Pow(D)er tip verklappen?

Het zit vooral in de power van de Pow(D)ers: namelijk de minerale poeders van Bellápierre! Daarom bestaat er nu ook The Pow(D)er BOX die de twee belangrijkste producten volgens mij bevat: het mineraal poeder van Bellápierre én de kabuki, de magische borstel om het poeder aan te brengen op je huid.

INTERVIEW: Palmira lanceert The Pow(D)er Bar - Flashmagazine

Hoe overtuig je mensen die niet graag make-up dragen?

Vaak dragen mensen niet graag make-up omdat ze het voelen zitten, het de huid uitdroogt, hun partner vindt dat ze er te gemaquilleerd uitzien, ze niet weten hoe ze het moeten aanbrengen, er allergische reacties ontstaan, het niet de hele dag mooi blijft zitten… Er zijn duizend-en-een redenen die ik kan weerleggen met mijn concept. Daarbij creëren we dan ook een naturelle look met weinig make-up. Door producten te gebruiken die bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten, is deze make-up makkelijk aan te brengen en voelt hij licht aan op de huid. De kunst is dus om de juiste producten te gebruiken, op de juiste manier. En daar helpen wij graag mee!

Hoeveel tijd neemt zo’n Pow(D)er boost in beslag?

Wanneer wij met The Pow(D)er Bar op evenementen staan, doen we een instant powerboost bij de dames die zo’n 10 à 15 minuten duurt met de nodige uitleg, interactie en verwennerij. Als je het zelf doet thuis, neemt het slechts 5 minuutjes in beslag. Een klein momentje voor jezelf dat een mooi voornemen is om elke dag van 2020 stralend te starten!

INTERVIEW: Palmira lanceert The Pow(D)er Bar - Flashmagazine

Wil je meer weten over The Pow(D)er BAR & LAB? Contacteer Palmira dan via info@palmiraproietti.com of Facebook