We worden de laatste dagen verwend met zwoele temperaturen en fantastische zomeravonden. Maar is jouw body al summerproof? Dankzij deze tips is jouw lichaam helemaal klaar om te stralen in de zon!

1 – Scrubben

via GIPHY

We kunnen het niet genoeg herhalen: scrubben is een must! Wil je zachte benen die op de koop toe ook nog eens langer hun kleurtje behouden? Dan moet je vanavond nog scrubben. Alleen zo verwijder je de dode huidcellen en krijg je gladdere benen die hun bruine tint langer vasthouden. 

 

2 – Spray it! 

via GIPHY

In de zomer gebruiken vele vrouwen minder make-up. Een vleugje mascara in combinatie met die zomersproetjes volstaat meestal al om stralend de dag door te komen. Mag het wat meer zijn? Fixeer je make-up dan met een spray. Die zorgt ervoor dat alles ondanks de hitte blijft zitten en hydrateert je huid. 

 

3 – Op wolkjes 

via GIPHY

Schoenen aan de kant, de zomer is in het land! Loop jij de komende maanden ook vaak op blote voeten? Vergeet ze dan niet te verwennen, zo af en toe. Scrub je voeten, verzorg je nagels en kies een leuk kleurtje om ze te lakken, of laat je verwennen door een pedicure. 

 

4 – Zomers parfum

via GIPHY

Een nieuw, zonnig seizoen vraagt om een frisse geur. Kies jij voor een mix van passievrucht en aardbeien, of ga je eerder voor een vleugje hout en hibiscus? Tip: doe je nieuwe parfum voor het eerst aan tijdens een speciale gelegenheid en de geur zal je telkens weer terugbrengen. 

 

5 – Smeren 

via GIPHY

Smeren is een must, zeker wanneer de zon schijnt. In heel wat beautyproducten zoals foundation of dagcrème zit reeds een SPF, maar dit is vaak niet sterk genoeg. Ga je de deur uit? Vergeet dan zeker je zonnecrème niet. Ga voor een handige verstuiver, zo kun je tijdens de dag snel nog wat zonnecrème smeren zonder je handen vuil te maken. 

 

Zo, heb jij alle stappen doorlopen? Perfect! Laat die zomer nu maar beginnen. Weet je nog niet wat te dragen in de zomer? Deze stofjes draag je het best tijdens een zwoele zomerdag!