Als je goed in je vel zit, straal je het uit. Make-up is een handig helpertje om je schoonheid te onderstrepen. Productenten van mooimakers geven jaar na jaar het beste van zichzelf om je langs je beste kant te laten zien. Wij lieten ons eens fijn verwennen.

Oogleden

BRON: https://www.popsugar.com/beauty/Colored-Eyeliner-Ideas-38615451

Vrolijke kleuren maken de grote sier dit najaar. Dat is voor de oogleden niet anders. Durf gerust uitpakken met felle kleuren, zoals roze, licht blauw, licht groen en andere knappe tinten. Glitters kunnen ook. Voeg dus gerust die eyeliner of mascara aan je collectie toe, ze zullen van pas komen. 

Gi-ga-glitter

BRON: Pinterest http://makeuploversunite.tumblr.com/post/58283286020

Om nooit genoeg van te krijgen: glitters. Dit najaar een grote rol in beautyland. Wat denk je van glitterlippen? Het mag. Als je dat een beetje teveel is van het goede, kan je nog altijd kiezen voor een glitter eyeliner of oogschaduw. Subtieler, maar toch mee met de trend.

Rode lippen

BRON: PINTEREST: http://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1ff3=4&pub=5575345255&toolid=10001&campid=5338339926&customid=&mpre=https://www.ebay.com/deals

Een klassieker. Deze kleur doet het altijd goed op je lippen. Dit seizoen steekt rood er weer met kop en schouders bovenuit. Voor ieder wat wils, dankzij het grote assortiment verschillende roodtinten. Donker, fel of eerder oranjerood, wat is jouw favoriet?

Silver eyes

BRON: https://www.pinterest.com/Maybelline/

Uit bed gerold? Slecht geslapen? Dan is camouflage het beste idee. Lichte kleuren doen het dan uitstekend en zorgen voor een wakkere frisse blik. Dit seizoen komt zilver op het toneel. Tijd om te schitteren. 

 

Rock ’n roll eyeliner

BRON: http://blissful-bl0ndie.tumblr.com/post/141976043527/spicyyshawty

Eyeliner speelt duidelijk een hoofdrol in dit beautyseizoen. Onder andere YSL creëerde een eyeliner met prachtige cat-eyes. De betere manier voor een rock ’n roll-look is er niet. 

 

Fel, feller, felst

BRON: http://www.katosu.blogspot.co.uk/2012/07/makijaz-na-fleszstylepl-ogniste.html

Fel gekleurde oogschaduwen accentueren het seizoen. Combineer naar hartelust voor een vrolijk en artistiek resultaat. Felroze en feloranje is een leuk duo. Niks is te gek. Laat je creativiteit de vrije loop.

 

Sweet eyes

BRON: http://hellyeaheyemakeup.tumblr.com/

Dan denken we onmiddellijk aan pastel en de zomer. Maar ook voor het najaarsseizoen voorzien we onze oogleden van zoete kleuren: lila, roze, pastelgeel, … van iedere kleur is er wel een pastelvariant. Do you want sweet eyes?