Met deze headline vallen we graag binnen. Mannen zijn ijdel. En dat mag. Vooral als het om hun haar gaat. Ze staan gemiddeld langer voor de spiegel dan vrouwen. Ze hebben vaker ‘bad hair days’. Hét mannenkapsel voor deze herfst en winter zal dan ook als muziek in je hopelijk met haar bedekte oren klinken. Codewoord ‘lang’.

Manen

Inderdaad, begin al maar te sparen. Krullend en wapperend, het mag nu languit. Sluik? Geen probleem, laat maar groeien. Dat vertelden ons de internationale catwalks. Het haar wordt dus steeds langer gedragen. Een trend die al een tijdje geleden begon en nu echt doorzet. Lang, maar met een eigentijdse twist.

Dit is hét mannenkapsel van het najaar! - Flashmagazine

Persoonlijkheid

Neen, geen hippiehoofden of Beatlekapsels. Eerder langere haarlengtes, maar wel modern geknipt. Qua bovenlengte laat je het maar lekker groeien, maar ook de zijkanten en de achterkant mogen lang blijven, want die werden tot voor kort nog in verschillende lengtes geknipt. Met dit mannenkapsel kan je je persoonlijkheid echt onderlijnen. Bovendien kan je vaak van stijl wisselen binnen eenzelfde kapsel: vast, krul, steil, slag, dik, dun, alles is uniek.

Dit is hét mannenkapsel van het najaar! - Flashmagazine

Variaties

De lengte bepaalt je mogelijkheden. Hoe langer, hoe meer variaties. Scheiding, naar voren, of strak achterover. Als je gezegend bent met krullen, kan je deze in een trotse paddenstoel dragen. Niks mis mee.

Dit zijn de meest trendy mannenkapsels van het najaar! - Flashmagazine

Loop eens binnen bij je kapper en laat je verrassen. Nog geen lang haar? Sparen geblazen!

Ook vrouwen hebben wel eens last van een ‘bad hair day’. Blush zette enkele leuke manieren op een rijtje om toch trendy voor de dag te komen!