Ben jij ook het type ‘douche in, voordeur uit’? Zelfs al heb je geen huidklachten, kan je toch beter een verzorgingsroutine adopteren. En die hoeft geen uren te duren. Met een paar minuten per dag kan je er op termijn járen jonger uitzien. Mooie deal, toch?  

Stap 1: reinig 

De heilige graal van een mooie huid? Een goed reinigingsproduct. Gebruik het elke ochtend om met een schone lei te starten en elke avond om de dag van je af te wassen. 

  • Pure Active Cleansing van Nannic
    Aanbevolen verkoopprijs: € 35,40 

Stap 2: exfolieer 

De mannenhuid is wat vetter dan die van een vrouw. Het goede nieuws: zo krijg je minder snel rimpels! Het minder goede nieuws? Je hebt sneller last van glans, zeker nu het mooie weer eraankomt. Daarom is het een goed idee om 1 à 2 keer per week je huid extra diep te reinigen met een exfoliërende scrub of zuiverend masker. 

  • Brightening Face Scrub van Rainpharma
    Aanbevolen verkoopprijs: € 33,95 

Stap 3: hydrateer

Breng ’s ochtends na het reinigen een verzorgende crème aan. Die beschermt je gezicht gedurende de dag tegen externe factoren zoals smog en hydrateert je huid zodat ze langer strak blijft. Ook voor het slapengaan smeer je best een laagje crème: zo boost je je celherstel, dat tijdens je slaap plaatsvindt.

  • Hydraterende anti-agingverzorging Men van Avène
    Aanbevolen verkoopprijs: € 24,50 

Stap 4: oogcrème

Tot slot: het oog wil ook wat. Oogcrème is je ultieme partner in skincare crime: het vermindert wallen, verlicht donkere kringen én houdt rimpels en kraaienpootjes zo lang mogelijk weg. De dunne huid rondom je ogen verraadt je echte leeftijd immers als eerste …

•  Men Age Control All-in-One Eye Care van Ahava Aanbevolen verkoopprijs: € 29 
DELEN