Als je regelmatig een bezoekje brengt aan je schoonheidsspecialiste of je kapper, zal je verzorging waarschijnlijk wel lijden onder deze quarantaine. Toch zijn er enkele simpele manieren om er verzorgd te blijven uitzien!

Je uitgegroeide valse nagels verbergen

Laat je gel- of acrylnagels gewoon groeien en vijl ze bij wanneer ze te lang worden. Begin er niet aan te prullen! Vind je die uitgroei aan de basis van je nagel er echt niet leuk uitzien? Breng er dan gewoon wat nagellak met glitters over aan of gebruik heel veel steentjes. Dan zien ze er ineens weer fris uit!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

⠀ ✨Glitter at my regrowth! I’m home currently and want to kill some time while feeling good. Don’t you just love this hack?! 💅🏻 ⠀ ⠀ Save this video or send to your friends! If you try it, tag me in your post on your stories!! ⠀ ⠀ Used @essie top of the rock. Still love you @poshbyna cannot wait till you do my nails again! ⠀ ⠀ #nailhack #glitternails #modernsalon #cosmoprofbeauty #essiepolish #essie #lifehack #beauyhack #nailmagazine #nailsofinstagram #nailinstagram #omgartistry #oliviasmalley #extensionspecialist #blondesavages #socialsavvystylist #blondespecialist #daviehairstylist #FortLauderdalehairstylist #miamihairstylist #socialqueen #fortlauderdaleextensions #fortlauderdaleblogger #hairblogger

Een bericht gedeeld door Olivia Smalley Hair Blogger (@omgartistry) op

Je lichaamshaar verwijderen

Als je anders ook gewoon scheert, is er natuurlijk geen probleem! Maar ben jij iemand die om de zoveel weken alles laat waxen? Dan haal je nu best een epilator in huis om het te blijven onderhouden. Hou het voor je gezicht op een pincet en trek enkel verdwaalde haartjes uit. De rest is voor wanneer je terug bij je schoonheidsspecialiste kan langsgaan! Natuurlijk bestaan er ook gewoon waxstrips voor thuis, maar als je ze verkeerd gebruikt, kunnen ze je huid erg irriteren!

Oplossingen om er verzorgd te blijven uitzien - Flashmagazine

Je haarwortels bijwerken

Er bestaan heel wat producten op de markt die je hierbij kunnen helpen. Een spray die je gewoon erover aanbrengt of ga je zelf aan de slag met haarverf? Het kan allemaal! Maar misschien is dit ook eens de uitgelezen kans om je haren een pauze te gunnen?

Oplossingen om er verzorgd te blijven uitzien - Flashmagazine

Je haren knippen

Als het niet nodig is, wacht je gewoon best tot je terug naar de kapper kan gaan. Maar zit je haar je echt in de weg? Zoek dan online advies van echte professionals!

Alles zijn gang laten gaan

Natuurlijk kan je ook alles gewoon even zo laten… Want eerlijk, de mensen waarmee je nu in contact komt, hebben je waarschijnlijk toch al zo gezien! Daarbij is het trouwens de ideale manier om je haren te “trainen” en ze niet meer zo vaak te wassen, waardoor ze erna minder snel vettig worden. Of wat dacht je ervan om je wenkbrauwen eindelijk eens te laten uitgroeien, zodat ze een nog mooiere vorm krijgen! Zelfs je huid heeft alleen maar voordeel aan het verminderde gebruik van make-up. We kunnen er dus ook gewoon de positieve kant van inzien… en daarna gewoon weer afspraken inplannen!

Oplossingen om er verzorgd te blijven uitzien - Flashmagazine

Benieuwd op welke manier je de lokale handelaars nu nog kan ondersteunen? Wij helpen je op weg!