Ben jij het ook zo beu? Dat snorretje op je gezicht dat je telkens weer moet harsen. Je benen scheren… om nog maar te zwijgen over je oksels en je bikinilijn. We weten allemaal hoe irritant snel die haartjes wel groeien. Ik, Tim Torfs, vertel je hoe je er snel komaf mee maakt. Bovendien geef ik onderaan dit artikel een mega promotie mee voor alle lezers van Flashmagazine.be!

Gespecialiseerd in definitief ontharen

Ik begon in 2003 als eerste mannelijke schoonheidsspecialist met een schoonheidssalon in België! Het was vooral mijn bedoeling mij te specialiseren in definitief ontharen voor dames en heren. Dat was toen iets unieks op de markt.

Mensen helpen

Ik startte met het definitief ontharen omdat ik mensen wilde helpen. Als je als dame een snor of baard hebt, dan is ‘intense pulsed light ‘ (IPL) geen luxe behandeling maar een noodzaak. Daarom kiezen we er ook al 15 jaar voor om de goedkoopste te zijn in definitief ontharen.

Het is goedkoper dan harsen

Ja, dat klink ongelofelijk. Maar we zijn nu 15 jaar verder en ‘intense pulsed light ‘ (IPL) is goedkoper dan harsen. Heel veel klanten zijn er tevreden over. Het is dan ook een investering in je lichaam waar je jarenlang de vruchten van plukt! Tel maar eens op hoeveel je telkens voor die maandelijkse harsbeurt betaald…

Wanneer je best start met de een definitieve ontharing?

De herfst is de ideale periode om te starten met definitief ontharen. Denk even aan de voorbije zomer.  Dagelijks je benen scheren, last van pijnlijke, ingegroeide haartjes aan je oksels en bikinilijn… Daar kan je als je nu de beslissing neemt volgend jaar volledig van verlost zijn.

Maak tijdig je afspraak

Maak dus snel je afspraak en wij helpen je met veel plezier van die vervelende haartjes af. We hebben 4 praktijken. Spring gerust eens binnen in Hasselt, Beringen, Bree of Ham.

Speciaal voor Flash toverde Tim Torfs de zotste promotie ooit!

Ja, beste lezer! Wat ben jij een gelukzak. Want speciaal voor jou geef ik de zotste promotie ooit weg.

5 behandelingen van de onderbenen aan €99,- i.p.v. €750,-

Geniet nu van 5 behandelingen ‘intense pulsed light ‘ (IPL) van de onderbenen aan €99 i.p.v. €750. Ja ja, je leest het goed! Je geniet van deze promotie door ons een mailtje sturen met de vermelding ‘IK WIL GENIETEN VAN DEZE FLASH KORTING’.

Stuur nu jouw mailtje!

Laat je bikinilijn definitief ontharen en krijg een gratis definitieve ontharing van je oksels er bovenop

Geniet van deze promotie. Stuur ons een mailtje met de vermelding ‘IK WIL GENIETEN VAN DEZE FLASH KORTING’.

Stuur nu jouw mailtje!

Meer info en prijzen? https://shop.timtorfs.be/IPL 

Good to know: de behandelingen bij Tim Torfs gebeuren door een vrouwelijke collega!

 

https://www.timtorfs.be