Wanneer je op zoek gaat naar een nieuw geurtje in een parfumerie, kan dat al eens overweldigend zijn. Daarom helpen wij je graag op weg met enkele tips om het juiste parfum te kiezen!

Neutraliseer je neus

Na het ruiken van drie verschillende geurtjes, is je neus helemaal in de war! Test er dus niet meer dan drie, of zorg dat je wat koffiebonen bij de hand hebt. Hier even aan snuffelen, helpt namelijk om alle geuren weer te neutraliseren.

Tips om het juiste parfum te kiezen - Flashmagazine

Test op je huid

Twijfel je nog tussen enkele parfums? Dan is het belangrijk om niet alleen aan het flesje of geurstrookje te ruiken, maar het parfum ook eens aan te brengen op je pols of de achterkant van je hand. Iedereen zijn lichaam reageert namelijk anders op bepaalde geurtjes.

Tips om het juiste parfum te kiezen - Flashmagazine

Laat het ontwikkelen

Wat nog zo lekker in de winkel rook, kan dan ook een heel ander effect hebben op jouw huid. Spuit daarom je favoriete geurtje met een tester op je lichaam en ga naar huis. Zo heeft de geur tijd om te ontwikkelen. Vind je het na enkele uurtjes nog zo geweldig ruiken, dan is dit het ideale parfum voor jou!

Tips om het juiste parfum te kiezen - Flashmagazine

Heb jij dankzij deze tips om het juiste parfum te kiezen je nieuwe geurtje gevonden? Dan wil je vast en zeker ook wel dat het zolang mogelijk blijft zitten. Ook daar hebben wij advies voor!